Om

Galaxgårdens Kennel som startades av Anubis Annelie Duräng, (tidigare Annelie Jönsson), 2001 då det var Leonberger som hundras.

Tiden går och därmed förändringar i livet med andra hundar, tanken sedan hösten 2014 var att föda upp Dogue de Bordeaux vid lämpligt objekt. Tiden sprang iväg med några ”adressändringar” som följd.

2019 skulle det igång på riktigt. Det tillkom ytterligare en ras, Borzoi (Rysk Vinthund) som blev Anubis favoriter. Det fanns planer på samarbete med andra uppfödare för att skapa en bra Kennel.

Sorgligt nog gick Anubis Annelie Duräng hastigt bort hösten 2021, men hennes drömmar om Galaxgårdens framtid kommer dock leva vidare.

Jag som nu ska försöka genomföra dessa drömmar så gott jag kan heter Peppe Bartos.

I första hand kommer jag satsa på min favoritras Dogue de Bordeaux för att bygga vidare på. När jag hittar en lämplig tik att börja med kommer det förhoppningsvis att rulla på. Den absolut första valpkullen under Galaxgårdens Kennel kommer delvis bära namn från Anubis tidigare valpar/hundar genom åren på något vis. Detta för att hedra och minnas henne. Saknad men aldrig glömd.

En bild på Anubis från vår hoj-semester 2014.